CROSUL PROGRAMATORILOR

Editia a III-a, 2018

Despre noi

Clubul Programatorilor este o asociatie nonguvernamentala care isi propune sa sustina comunitatea IT prin derularea de proiecte, programe si evenimente care sa sustina interesele programatorilor si sa contribuie totodata la responsabilitatea sociala a acestui sector de activitate.

Clubul Programatorilor organizeaza in aceasta toamna, pe data de 29 septembrie 2018, a treia editie a crosului programatorilor. Au drept de participare toti angajatii firmelor de IT din Oltenia. Tinem sa precizam ca acest cros este o activitate recreationala desfasurata in timpul liber si nu implica in niciun fel firma la care lucreaza fiecare.

Img

SUMAR

Traseele pe care se va alerga sunt descrise in pagina Trasee.

Programul competitiei il puteti gasi in sectiunea Program a acestui site.

Regulamentul competitiei se afla in sectiunea Regulament.

Acest eveniment beneficiaza de spijinul unor parteneri de incredere carora dorim sa le multumim pentru implicare: Parteneri.

Come join us!

Asociatia Clubul Programatorilor cauta voluntari pentru astfel de proiecte sportive si nu numai, deci daca ai o idee noua sau vrei sa te implici in activitatile clubului, lasa-ne un mesaj pe pagina de facebook, sau scrie-ne un email la adresa office@clubulprogramatorilor.ro.